Epätoivosen rakkauden hautausmaa

Runoilija kaipaava

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2003
Viimeksi paikalla: 20.11.2023 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkimmänkin pilven takaa paistaa päivä.Jos ei tänään,niin sitten toisena päivänä....................tai sitten ei.




 
 

Moneen kertaan auki kaivettu
ja taas umpeen luotu.

...Siihen tarvittiin rankkasadetta,
saastaa,tulivuorentuhkaa,
maantienpölyä,
suurpalon savusaastetta,
katkeria kyyneliä
ja kipua.

Kaiken peittona muistojen tuska
ja kummulla kukkii
verenpunainen ruusu.

Joskus vielä ,kun iltatuuli henkäisee,
aistit sen huumaavan tuoksun.

Ja ymmärrät ,
kaikella on aikansa.

Selite: 
ystävälleni....kaikella on aikansa.
Kategoria: 
 

Kommentit

todella vaikuttava teksti
jo otsikko sen kertoi

koskettavaa ja kauniisti kirjoitettu

Hienoa. En osaa kuvailla sen monimutkaisemmin, melko sanattomaks meni.

Kiehtovia mielikuvia synnyttävä koskettava runo.

Mielenkiintoinen ja kiehtova runo. Tulkitsen tämän ylitsepääsemisenä, mutta sen voi tulkita myös jonakin, mikä kutsuu pauloihinsa aina uudestaan. Toisen säkeistön cocktail on vaikuttava.

Kaunis runo, rakkaudesta, kivusta ja luopumisesta

Hieno.

Hätkähdyttävän kaunista ja herkkää! Ihana, upea, loistavaa kuvausta, taitavasti kirjoitettu runo!!!

Vahva, syvällinen runo
josta kuvastuu kirjoittajan
viisas myötätunto.

Kipeän kaunis.
 

Käyttäjän kaikki runot