hyvästit

Runoilija mielettömyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on juhla"
 

heräät painajaisiin joissa hän halaa sinua.
et pelkää viimeistä suudelmaa, olet saanut sen jo.

seisot syysiltana siinä aseman pihalla, kevyessä tuulessa.
takanasi hymyilevä pari pitää toisiaan kädestä.
sen kaiken kauneus oksettaa sinua.

kasvoja kääntämällä näet elämäsi suurimman rakkauden
nyt ja tästä iäisyyteen.

se saapuu, se vie minut pois. tiedät että itket koko matkan kotiin, ilman yhtäkään kyyneltä.

hän pujottaa sormensa mustien hiuksien lomaa kallistaen samalla päätäni.

pidätän hengitystäni.

kolme hidasta, rakkauden täyteistä suudelmaa. jollekkin muille kuin meille. me tunnemme vain kylmyyden ja välinpitämöttämyyden.

tarjoat kaksi tupakkaa ja käännän selkäni. hyvästit.

ja samalla hetkellä kuolet sisältä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Raapaiseva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot