junaraiteilla

Runoilija mielettömyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on juhla"
 

harha askel ja toinen.
pidätä hengistystä.

rakasta sitä auringonlaskua!
rakasta minua!

pitele minua kun pelkään.

huuda.

harha askel ja toinen.
ja aivan epäilemättä.

uskon rakastavani sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Harvinaisen kriittisellä tuulella tänään selasin runoja. Tää oli eka hyvä kymmenien luettujen jälkeen. :)

 

Käyttäjän kaikki runot