Alkuhuumaa

Runoilija Eleanora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pää täynnä utua,
ajatukset ei kulje.
Pää täynnä sinua.
Sulta tuli vihje,
yritin ymmärtää,
kunnes rohkenit
mut pysäyttää
ja asiassa etenit.
Muutamat lauseet
meille teki ihmeet:
on kevyt askeltaa
eikä haittaa
vaikka rinkkaa kantaa
silti jaksaa
sun kanssa taivaltaa.
Susta ei saa irrottaa!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot