incomplete

Runoilija roi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


★ . ★ . ★
purista sitruunasta rakkautesi minuun
 

Olivatko aamut olleet aina yhtä kylmiä? Pitikö tämän tuntua tältä?
...
Sinun kauniit silmäsi - suljettuina. Enkelini, vierelläni. Unessa - hiljaa.
Aamuauringon säteet kasvoillasi. Enkelini, ikuisesti. Minun.

Siivet seinälle ripustettuina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma

hieno tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot