vALhe jumaLA

Runoilija roi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


★ . ★ . ★
purista sitruunasta rakkautesi minuun
 



"Minä odotan sinua.."



"Lapsellinen kakara, kasva aikuiseksi!"



"Oletko sairastumassa?"



"Vastuuta! Ota vastuuta!"

Muovaatko näistä yhteisen aseen?
Missä luvattu suojamuurini on?
Mistä se tuli?
Sinun kylmästä tuntemuksestasi minua kohtaan?
Eikö olekin hauskaa nauraa vääreille synneille?

"Katsokaa nyt minua!

Osoittakaa likaisilla sormillanne!"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot