sikastan rallä vinua sieläkin!

Runoilija roi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


★ . ★ . ★
purista sitruunasta rakkautesi minuun
 

Syysmyrskyn ensitunnit
Oksat hakkaavat hennosti ikkunaani
Haavat, arvet alkavat poltella jälleen
Minuun ei satu, mutta en voi silti hymyillä

Yrittäen unohtaa lämpöisen sylisi, vahvat käsivartesi Ympärilleni kiedottuina
【Minä en voi・・・】

Muistaen, miksi rakkautemme sidottiin ikuiseksi
Minun sieluni kaipaa seuraasi
Turvaa

Kiiltokuvat jotka levitin syysyöhön
Ne lentävät kauas, häviävät
Rakkauteni sinuun ei silti katoa
Minuun ei satu, mutta en voi silti hymyillä
【Sillä・・・】

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Minuun ei satu, mutta en voi silti hymyillä" Minuun koskettava kohta, johon tykästyin paljon, kuten koko runoosi. Kaunista tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot