no one ―

Runoilija roi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


★ . ★ . ★
purista sitruunasta rakkautesi minuun
 

Kaupunki nukkuu hiljaa ympärillämme
En voi kuulla mitään ― paitsi sinut
Sinistä savua huoneessa
Paljas ihosi joka hehkuu kalpeudesta

Naurusi, arpesi, lantiosi

Minä rakastan niitä kaikkia
Eikä kukaan muu nää niitä
Niin kuin minä nään

Asettelen ruusut sängylle
Siinä sinä makaat, pikkuinen
Ase vapisten ohimolla
Eikä kukaan muu nää sinua
Niin kuin minä nään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot