Nimetön

Runoilija roi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


★ . ★ . ★
purista sitruunasta rakkautesi minuun
 

Niin kuin tämä kesäyö,

jonka taivaalle on levitetty väripaletti
Sinun keskosesi haukkoo henkeään
Kyyneleet poskillasi ovat kuin kaunis helminauha
Palaten takaisin niihin päiviin
Jolloin uskoimme rakkauteen
Yhteiseen onneen
Emme voi nähdä niitä päiviä enää koskaan
Nauroit maailmalle ja sen tekopyhyydelle
Vaikka olit niistä pahin
Lapsi joka ei koskaan nähnyt isäänsä
Katselen kesäyön hiljaista sadetta
Sadepisarat muistuttavat kyyneleistäsi

Annat minun kuolla tänne・・・

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot