forbidden fruit

Runoilija roi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


★ . ★ . ★
purista sitruunasta rakkautesi minuun
 

Katson sinua salaa
Kurkistan sormieni välistä
Sydämeni hakkaa kiivaammin
Kauneutesi on sokaista minut

Olen kuin kuolemaansa odottava orja
En näe huomista tai muista eilistä
Minut on sidottu näihin näkymättömiin kahleisiin
Enkä minä ole tehnyt edes väärää

Katsellut vain sinua
Himoinnut punaisia huuliasi
Silkkistä ihoasi

”Olet niin kaunis, pikkuinen”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot