firstl♥ve

Runoilija roi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


★ . ★ . ★
purista sitruunasta rakkautesi minuun
 

Tuo kadunvarsi
tämä samainen kortteli
niin kuin vuosia sitten
Ensimmäinen nautintoni, 16-vuotiaana
Huulesi kaulallani, tällä kadulla
Sateenvarjon alla
Muistan, sinun tummat silmäsi, intohimoiset
Olin niin onnellinen, nuori ja tyhmä
Odotin sinua täällä viikkoja, vuosia ― nytkin
Enkä tahdo myöntää itselleni
Ensirakkauteni
Sinä jätit minut, niin kuin minä nyt
tumpaten tämän savukkeeni maahan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot