verhot suljettuina klo 4:20

Runoilija roi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


★ . ★ . ★
purista sitruunasta rakkautesi minuun
 

Kaunis Medusa alasti vuoteellani
Lausu sinun suloiset kirosanasi
ainoastaan minun huulilleni
Kerro,
miltä maailma näyttää
kun näät sen Omilla Silmilläsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ajatuksia nostattava upea runosi! Tässä oli hienoa mystisyyttä joka tehosti runon voimaa. Upeaa

A a a a h....

Onpa onpa... säihkyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot