Nimetön

Runoilija Mimmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu niin pahalta,
kun en mitään voinut tehdä,
olisin halunnu pitää sut vielä kauan,
en pysty luopuu susta tällä tavalla.

Meidän olisi pitänyt saada vuosia enemmän,
nyt kyyneleet virtaa mun poskillani,
olet sulkenut silmäsi viimesen kerran.

Sattuu kun katson noita kauniita lapsen kasvoja,
nostan syliini hiekkaisen lapsen,
pienellä kädelläsi kaulaani kosket,
kyynelillä raidoittuvat pyöreät posket.

Et ymmärrä mitä kuolema tarkoittaa,
kunpa en ymmärtäisi itsekään,
selitin sinulle, pienelle lapselle,
että se heppa ei tule koskaan takaisin,
heppa meni nukkumaan,
uudelle laitumelle laukkaamaan.
Itkit vaikket ymmärtänytkään.

Laskin lapsen sylistäni,
lapsi halusi leikkiä,
itkin muutaman kyyneleen verran,
katsoin laitumelle viimeisen kerran.
Käännyin pois ja pihalle kävelin,
näin sen pienen lapsen jota rakastin,
sillä oli leluhevonen kädessään,
hän laski sen maahan ja peitteli hiekalla,
käveli luokseni ja pyysi syliin.
"heppa kuoli" hän totesi
ja halasi kaulaani tiukasti.

Selite: 
Rakas perheenjäsen, yksi hevosistamme kuoli perjantaina omalla laitumellaan. ♥ Ei pieni lapsi ymmärtää voi, miks niin äkkiä ystävä otettiin pois.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot