Kyyneleitä

Runoilija Devilii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni (ystävät väittävät sateenkaren kirjavaksi) ja sitkeä "tyttö" joka iltaisin käpertyy untuvalinnaan koirien kanssa
 

Miksi olin niin hölmö ja luotin suhun
Miksi olin niin sokea, enkä nähnyt sun katkeruutta
Miksi olin niin avoin , että melkein rakastuin suhu
Miksi loin linnoja pilviin, vaikka tiesin että tuuli ne kuitenkin hajoittaa

Näihin vastauksiin kait ikinä vastausta saa en.
Hölmä ja sinisilmänen kun olin.
Nyt tunnen sydämessäni syvän viillon, aivan kuin miekka terävä sen tehnyt ois
Se vuotaa verta
se vuotaa samalla tavalla kuin kyyneleeni sinua kohtaan

Selite: 
silloin joskus kun jouduin pettymään tuli tämäkin rustattua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Devilii Onnea 16.3.2008 0 Runo
Devilii Risteys 16.3.2008 0 Runo
Devilii Kyyneleitä 16.3.2008 0 Runo
Devilii Viimein 16.3.2008 1 Runo
Devilii Ero 12.5.2008 1 Runo
Devilii Ani 13.5.2008 0 Runo
Devilii kaipaus 4.7.2008 0 Runo
Devilii Tuska 26.7.2008 0 Runo
Devilii Taas 14.4.2009 1 Runo
Devilii Kevät 15.4.2009 2 Runo