Sydämen sanoja

Runoilija -jasmin-

Olemattomana
en voi tuntea
itseäni

hyväksytyksi

kokea että
olisin jotakin
enemmän

saati läheisyyttä

joka toisi
sydämeeni

rauhan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydämen rauha on tärkeimpiä asioita, mitä voi olla.
Kaunis kiitos sanoistasi .
Koskettavasti sanoitettu. Ajattelen että on tärkeää olla itselleen. Mutta suhteessa sitten myös toiselle. Vaikka hyväksyntä ja rauha ei olisikaan kiinni toisesta, hänen tai heidän teoista ja katseen alla olemisesta, niin että oma arvo olisi niistä riippuvainen, silti väheksyntä, huomiotta jättäminen sattuu. Se on henkistä väkivaltaa. Sellaisessa tilanteessa ei oikein voi ottaa läheisyyttäkään vastaan. Herkkä pieni runo johtaa olemisen ydinkysymyksiin.
Lämmin kiitos u roskala  sanoistasi runollani. 
 

Käyttäjän kaikki runot