Vain pieni hetki

Runoilija -jasmin-

Se oli vain hetki

kuin pieni henkäys
joka hipaistessa
ihon pinaa jättä
jäljen

ja tuo tunne
herätti kaiken
mieleeni

jonka olin jon
unohtanut

vai olinko sittenkään

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiota mietintää, elämässä on paljon mielenkiintoa <3 
Kiitos Star kun kävit kurkistamassa..
hienosti lopetus luo runon kukkaan
Kiitos palautteesta..
Herkkä ja hieno runo.
Kaunis kiitos Maisha sanoistasi.
Hienoista hetkistä syntyy kauneus elämään 
Kiitos sanoistasi ayla.