Elämän askeleita

Runoilija -jasmin-

Vuosi on taas
mennyt eteenpäin
elämässä

onneksi
terveenä

silti kaipaan
syliini ja
sydämeeni

läheisyyttä ja
lämpöä
 
Selite: 
Tämä aika on vienyt paljon ja antanut vähän silti vielä jaksan jakaa sydämeni sanoja sivuilleni tänään..
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti jokainen kaipaa läheisyyttä ja lämpöä.
Juuri näin tämä aika on koetellut kaikkia.
66 Vuotta elämän askeleita kuin runosi myötä : Hyvää Syntymäpäivää !

Runosi sylissä kuin sydämessä että aikoinaan Aleksis Kivi..." minä elän " ja se on paljon tässä maailmankuvassa !

Onnea Sinulle !
Kiitos Kaseva.
Kaunis runo🙂