Voitko

Runoilija raparperitähti

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joel<3 Liikaa sain tuntea, ennen kun kaikki kaunis loppui kyyneliin.
 

Voitko kertoa säännöt,
miten
tuota peliä pelataan?
Tunteilla viattomien,
haavojen täyttämien.
Sinä tiedät,
odotan sanojasi,
minä kaipaan tietojasi.
Voitko karata,
hetkellä samalla,
kun käteni
ihoasi koskettaa?
Tapasi mukaan,
juokset pois.
Virheet korjata pitäisi,
tunnistatko omasi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot