Ulkona

Runoilija raparperitähti

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joel<3 Liikaa sain tuntea, ennen kun kaikki kaunis loppui kyyneliin.
 

Ulkona
pauhaa myrskyisä tuuli,
mutta sinä minua lämmität.
Suljet syliisi
ja silität sydäntäni.
Lempeät kasvosi
minut kesyttää.
Tummat silmäsi,
kutsuvat huulesi.
Luonasi
hyvä olla on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot