Tt

Runoilija raparperitähti

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joel<3 Liikaa sain tuntea, ennen kun kaikki kaunis loppui kyyneliin.
 

Kaipaatko
sinä koskaan
minua?
Minä
tahtoisin
antaa sinulle kaiken.
Kaiken,
mistä vaan unelmoida voit.
Katseet.
Salaiset katseet.
Kosketukset.
Hellät kosketukset.
Kuiskaukset.
Hiljaiset kuiskaukset.
Vuoksesi vain.
Tyttö,
sinä olet
tähti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot