Tahdoit

Runoilija raparperitähti

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joel<3 Liikaa sain tuntea, ennen kun kaikki kaunis loppui kyyneliin.
 

Tahdoit
tehdä musta täydellisen.
Tahdoit kertoa
miten olla,
mitä tehdä.
Mitä muille sanoa.
Tahdoit opettaa,
miten kuuluu elää.
Luoda mut uudelleen.
Olin sulle koe,
jolla todistaa
muille kykysi.
Muutit mua,
en enää nähnyt eteeni.
Kuinka liukasta,
kuinka helposti kaatua.
Tunteitani enää löydä en.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot