Perhonen

Runoilija raparperitähti

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joel<3 Liikaa sain tuntea, ennen kun kaikki kaunis loppui kyyneliin.
 

Syvään huokaisen,
hiljaisuus huoneessani vallitsee.
Vihdoin rauhan saan.
Katselin yli reunan,
jotta pelastaa sinut pystyisin.
Olin sinut jo menettänyt,
aikaa pelastaa ei.
Lupasin sinulle
kaiken rakkauteni.
Otitko sen vastaan,
vaiko puhalsit sen pois,
kuin perhosen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot