Enkelin suudelma

Runoilija raparperitähti

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joel<3 Liikaa sain tuntea, ennen kun kaikki kaunis loppui kyyneliin.
 

Vain kerran sen
kokea saanut olen.
Suudelman enkelin.
Lattialla
kylmällä istuttiin.
Huuleni huulillesi
painoin,
hellästi kysyen
sinua suutelin.
Ikuisesti mielessäni
muisto tuo,
sydämeeni suljin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot