♥Sinä♥

Runoilija Saide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä et satuta minua,
saat minut tuntemaan itseni onnelliseksi.
Vaikka monesti suren eri asioita,
sinä osaat lohduttaa minua oikealla tavalla.
Sanot minulle asioita,
joita monet muut eivät halua.
Kerron sinulle salaisuuksiani,
eikä minun tarvitse pelätä niiden leviävän.
Olet vaatimaton,
pidän siitäkin sinussa.
Onko tämä jotain ystävyyttä suurempaa,
sitä en tiedä..
Mutta ainakin sinä,
tunnet minut paremmin,
Kuin kukaan muu...♥

Selite: 
Sinä saat minut tuntemaan näin ♥♥♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot