♥

Runoilija Saide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Mite kääntää jätkä pää,
Jos toist syrjitää.
En oo laiha,
En tosin kauniskaa.
Kuunnelkaa koko Suomi,
Tää tyttö on menettäny,
Liikaa ja liia nopeest.
Sydänki vietii,
Enkä sitä saa enää takas !
Mut haluun et tiiät,
Et kaikest huolimat,
Oot mulle rakas,
Vaikka se ei tee mulle hyvää,
Mut saan ainaki tuntee taas,
Sen ku perhoset lepattelee vatsas,
Pelkästää ku sut nään vaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää eli loistavaa

 

Käyttäjän kaikki runot