vihaan sinua , mutta niin myös itseänikin .

Runoilija Saide

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nyt mä tiedän , miltä tuntuu olla se ,
jota on petetty niin pahasti ,
anteeksiantamattomasti , sydänkin revitty palasiksi ,
ja mä tiedän sen itsevihan , joka syntyy siitä ,
ettei ole aijemmin tajunnut ,
että toinen ei olekkaan oikeasti edes välittänyt ,
ei , se ei rakastanut , ei
eikä se edes ikinä kaivannut , ei ei
etkä ikinä edes avautunut minulle , et
toisin kuin minä , minä annoin kaikkeni sinulle ,
kaiken meidän puolestamme ,
ja nyt herää vain kysymys ,
mitä sainkaan siitä kaikesta vastalahjaksi ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot