Saannilla

Runoilija Jon

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mikhään ei ole niin tärkiää ku puutarhanhoito, eikä sekhään ole kovin tärkiää."
 

"Joko me juuvaan?"
"Vai juuvaanko me vieläki?"
toistaiseksi vielä muistan
miten päivä kulki

Pukukoodi: nilkkoihin saakka
vaan ei kerrota tässä
mistä mekon pitää alkaa
päivän tavoite porsaanreiässä

Jotku pitää ehkä karuna
iltani suunnitelmaa
sen kummempia kehumatta
penikseni paljon vaakakupissa painaa

Rehellisiä kaikille muille
paitsi itselleen
Prime Time Söörit metsällä
saalista selälleen

Annoskoot senteistä ämpäriin
vaan ei merkkejä hidastumisesta
absintin kohdalla vaihtuu ilme
kuin kissa säkin suulta

Tahdissani vain perässätulijoita
urinaalilla muistan vitsin
kaksin verroin hauskaa
näyttää kuin penikselleni nauraisin

Kotipaketti tiskiltä
eikä muuten mikään mörskä
käytän toki suojausta
siis väärä nimi ja kaverin kämppä

Kysyn: "Miten maistuu?"
tarjoilijoilta ajoituksen opin
juuri kun on suu täynnä
siis voi vain nyökyttää "Joo kiitos hyvin.."

Selite: 
23.6.-13
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot