Taiteilijan elämä — Baarihommia

Runoilija Jon

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 17.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Mikhään ei ole niin tärkiää ku puutarhanhoito, eikä sekhään ole kovin tärkiää."
 

Minä kirjoitan yleensä baareissa
mutta juomavalintani ei ole tavanomainen
parhaiten uppoaa tee ja maito
alkoholin mukana menee keskittyminen

Sitten taas kun otetaan kuppia
henkilökohtainen suosikkini on absintti
eikä mikään eestiläinen e-koodi paska
vaan sellainen missä maistuu päällimmäisenä yrtti

En perusta yökerhoista
jumputusta ja paljon ihmisiä
jos en saa niissä muistia pois
harmittaa kun en saa seksiä

Olen purkanut ongelman yhteen osaan
naiset ilmeisesti miettivät meikatessaan:
nyt kun miehet varmasti huomaavat meidät
”lähtis baariin pihtaamaan!”

Iskeminenkin on kaksisuuntainen katu
jos nainen ei tule yhtään vastaan
heitän ajoissa pois sillä onhan tuo nähty
tuskin silloin on yritystä muuallakaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot