Perhonen

Runoilija 69b657d0aad1eac8113281a890d9b078

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2008
Viimeksi paikalla: 3.5.2019 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

- Revin siipeni jo aikoja sitten, päätin että jatkan matkaa enkä itke - langennut enkeli
 

Kaikki ei olekaan hyvin
ei niin kuin väitän.
Toivon vain että tuskani huomaamatta
muilta jää.
Etten sitä joudu toiselle jakamaan.
Taakaksi rakkaillein harteille painamaan.
Yritän mutta se vaan ei riitä.
Hymyilen, mutta entä jos se ei olekaan aito?
Entä jos kuihdun kuoreni sisään?
Kuin toukka ennen kuoriutumistaan,
ennen kuin siitä kehittyy se ainutlaatuisin,
se perhonen,
jonka joku haluaa omakseen…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, eivätkö rakkaat ole juuri siksi olemassa

 

Käyttäjän kaikki runot