Minä tässä

Runoilija Glarissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kauniita tekstejä ja kirjoittelen paljon itsekkin. :)
Haluaisin vielä joskus kirjoittaa oman kirjan tai julkaista runojani kirjamuodossa. ^^
 

"Minä tässä, soitin jälkeesi,
olen huolissani - pahoillani kiukuttelustani."
Kaipaan sun käsivarsia ympärilleni,
en ole oma itseni,
ellen tiedä sinulla olevan asiat hyvin,
kaipaan niin sinua vierelleni.
Vastaa kulta, tiedät minun kaipaavan
ja murehtivan - olen sellainen.

Selite: 
Näin ei käynyt, mutta runoseen sisältyy kyllä aito anteeksi pyyntö :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot