Viimeiset lyönnit

Runoilija Glarissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan kauniita tekstejä ja kirjoittelen paljon itsekkin. :)
Haluaisin vielä joskus kirjoittaa oman kirjan tai julkaista runojani kirjamuodossa. ^^
 

Kyyneleet polttaa silmissä,
tuska piirtyy kasvoina peiliin ja kuiskaa mun nimeä.
Olen paikallani, koitan kuunnella sydämeni kirveleviä lyöntejä
sydämeni,
jonka tiedän tänä yönä lyövän viimeisensä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot