Kuu

Runoilija Kentti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjavat lehdet, kosteina putoavat, aina, iäti
 

Ilta pimeni hiljalleen
tuohi käpertyi
nuotion leimahtaessa

Oli kylmä

Tarkkailin kirkasta tulta
palavan kuusenoksan tuoksua
väistelin pyörteilevää savupylvästä

Astahdin jäätyneen
hiljaa kohisevan joen äärelle

Kaukana mustan metsikön yllä
paloi oranssi kuu
sametinsinisellä taivaalla
mieleeni tuli muumilaakso

Jäin tuijottamaan sitä
toivoin sinunkin näkevän sen

Käännyin lopulta
tuli oli sammunut
oli täysin hiljaista ja pimeää

Tajusin olevani aivan yksin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Kentti Sanat 10.4.2008 1 Runo
Kentti Ylpeys 19.3.2008 0 Runo
Kentti Toivo 20.3.2008 0 Runo
Kentti Kärsimys 18.3.2008 0 Runo
Kentti Tuhoutunut 20.3.2008 0 Runo
Kentti Älä luule, että unohdan 18.3.2008 0 Runo
Kentti Tyyny 13.9.2008 0 Runo
Kentti Sydämet 19.3.2008 0 Runo
Kentti Kuu 25.3.2008 0 Runo
Kentti Näen 5.4.2008 0 Runo