Ylpeys

Runoilija Kentti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjavat lehdet, kosteina putoavat, aina, iäti
 

Olit oman elämäsi tähti
katsoit peiliin ja näit vain itsesi

Nyt mietit
oletko tarpeeksi hyvä minulle
tai minä sinulle

Ei ylpeytesi ole vielä karissut
vaikka en tiedä
yritätkö edes

Rakkaus on lempeä
rakkaus ei kadehdi
rakkaus ei ajattele omaa etuaan

Haluaisin antaa sinulle tuon tauluna
mutta otatko sen loukkauksena
yrityksenä muuttaa sinua

Niinhän se olisi

Olet saanut jo minutkin miettimään
oletko tarpeeksi hyvä minulle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Kentti Sanat 10.4.2008 1 Runo
Kentti Ylpeys 19.3.2008 0 Runo
Kentti Toivo 20.3.2008 0 Runo
Kentti Kärsimys 18.3.2008 0 Runo
Kentti Tuhoutunut 20.3.2008 0 Runo
Kentti Älä luule, että unohdan 18.3.2008 0 Runo
Kentti Tyyny 13.9.2008 0 Runo
Kentti Sydämet 19.3.2008 0 Runo
Kentti Kuu 25.3.2008 0 Runo
Kentti Näen 5.4.2008 0 Runo