Pieni sana

Runoilija lonelyindarkness

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.2.2017 21:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Tulet huomaamaan, että hyvinvointi valtio on valhetta vaan.
 

Petin

Yksi lyhyt sana
voi olla kuolemana
kaikelle sille mitä luvattiin
mihin uskottiin

kaikelle sille rakkaudelle
sydämmelle ehjälle

loppu tuli nyt
kun minuun olet kyllästynyt.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot