?

Runoilija lonelyindarkness

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.2.2017 21:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Tulet huomaamaan, että hyvinvointi valtio on valhetta vaan.
 

Mitä se on?
Kun tunnet olevasi elämään haluton?
olenko vain masentunut
vai viinaan kadonnut

vain hymylläni jaksan päivään seuraavaan
vaan minne me kaikki kadotaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot