Yön varjosta

Runoilija Suonkulkija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kulkijan luonto vie kulkijan luontoon kulkemaan.
 

Kuinka monivärinen onkaan
liekehtivien lehtien
palo sydämesssäin.
Syysaamun punakirjo
herättää
sinut minussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää syntymäpäivää.

Tämä on Kaunis,
vaikka tällä hetkellä kevättä kohti jo mennäänkin.

Pidin, Paljon.

Kauniisti värien hehkussa kulkee tämä runosi! Lämpöiset Onnittelut Syntymäpäivänäsi!

Upea runo..sydämen palo roihuaa sanoissasikin :) Hyvää syntymäpäivää!

Niin kaunista! Hyvää syntymäpäivää! :)

Peesaan epelin kommenttia :)

 

Käyttäjän kaikki runot