Vahvat tunteet

Runoilija Sabriela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Oletko koskaan katsonut syvemmälle sisinpääsi? Mikä tekee sinusta sinut?-
 

Väsymys.
Silmiä painaa, ja ajatukset eivät pysy tässä hetkessä.
Viha.
Kädet painautuu nyrkkiin, ja iskeytyvät vasten tiiliseinää.
Suru.
Kyynel vierähtää poskelle, ja olo on voimaton.
Pettymys.
Usko maailman katoaa, ja taivas on synkempi kuin ennen

Toivo.
Jokaisessa myrskypilvessä on hopeareunus, jos katsoo tarkasti.
Usko.
Tunnelin päässä on valoa, jos vain uskoo siihen.
Ilo.
Aurinko nauraa, naura sinäkin.
Rakkaus.
Huulet painautuvat toisiinsa, ja ympäröivä maailma katoaa.

Vahvat tunteet.
Ne ovat läsnä arkipäivässä. Ne tekee sinusta sinut, ja minusta minut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot