Merimies

Runoilija Sabriela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Oletko koskaan katsonut syvemmälle sisinpääsi? Mikä tekee sinusta sinut?-
 

Merimies seisoo laivansa kannella.
Katselee tummanpuhuvia ukkospilviä taivaalla.
Aallokko nousee,
merimies pelkää kuollakseen.
Merenkäynti yltyy hellästä keinunnasta raivoavaksi pieksennäksi.
Kompassikin särkyy palasiksi.
Eksynyt...
Kadonnut...
Vai kadotettu...?
Laiva iskeytyy karikkoon.
Merimies yrittää laittaa tilkkiä joka rakoon.
Jotta laiva pysyisi pinnalla.
Jotta pysyisi hengissä.
Missä äidin hellä kosketus?
Missä sateen jälkeinen raikkaus?
Valoni pimeyteen vie, kun majakkaani en näe.
Vai näenkö?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ei hätää.. Merimies on erimies!

 

Käyttäjän kaikki runot