Veljeni.

Runoilija Sabriela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Oletko koskaan katsonut syvemmälle sisinpääsi? Mikä tekee sinusta sinut?-
 

Tulit elämääni takavasemmalta.
Hiljaa hiivit selkäni taakse
ja otit minusta kiinni.
Meinasin jo luopua toivosta.
Syöksyä rotkoon, josta paluuta ei olisi.
Kiitos sinun, niin ei käynyt.
Nyt olet tukeni ja turvani.
Korva, joka kuuntelee.
Olkapää, joka ottaa vastaan jokaisen kyyneleeni.
Sydän, joka sanoo, että välitän.

Ethän koskaan lähde pois?
Koska en tiedä mitä tekisin ilman sua...

Selite: 
Ystävyydellemme <3 Ystävät, perhe ja kaikki läheiset ovat kalleinta, mitä ihminen tulee koskaan omistamaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot