Kaksi persoonaa.

Runoilija Sabriela

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-Oletko koskaan katsonut syvemmälle sisinpääsi? Mikä tekee sinusta sinut?-
 

Sisälläni asuu pieni arka tyttö.
Se tyttö kirjoittaa runoja
ja itkee iltaisin itsensä ja
sen kovan kimman,
joka asuu siinä samassa
ruumiissa uneen.
Se kova kimma ei tunne
sitä pientä tyttöä, eikä
se pieni tyttö sitä nahkatakkista kovista.
Pieni tyttö säikähtää
niitä kaikkia kovia sanoja ja
kirouksia , joita se kova
kimma suustansa sanoo.
.... Ja ne molemmat
pelkäävät huomista....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot