Rakkaalle lapselle

Runoilija Mikkko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervetuloa itsetuhoisten ajatusten paratiisiin,täältä saat kertalipun alas
 

Sen nimi on Noona,
sen hymy loistaa kehdon uumenista.
Hiljainen tuhina
ja vaimeat naurahdukset kertovat onnesta.
Niin,onnesta.
Nuku pikkuinen,
isin oma rakas.
Elä lapsuutta jota me ei koskaan saatu.
Me,äiti ja minä.
Äitisi suloiset kasvot
ja porkkanainen peikkotukka,
muistuttaa ikuisesti rakkaudesta.
Niin rakkaudesta,
se suloisen kiduttava ja palava tunne.
Me pidetään susta huolta,
kaukana pahasta maailmasta.
Jääthän siipiemme suojaan,
oma rakas pienokainen?
Ollaan yhdessä perhe,
se perhe mitä me ei koskaan saatu.
Leiki lapseni,
leiki auringon säteillä,
leiki meren vedellä,
ja rannan hiekalla.
Kylve rakkaudessa,
elä pilvilinnoissa,
niissä todellisissa.
Jatka kauniita uniasi
siinä kehdossa,
jossa on liila keinuhevonen päädyssä.
Isä vahtii untasia,
ei sitä kukaan tule rikkomaan.

Selite: 
Noona Amanda Isabella.<3 Mietin,millaisia lapsia päivänsäde ja menninkäinen saisivat aikaan...?
Kategoria: 
 

Kommentit

Apuah.. ;;___________________;;
Ihan mielettömän kaunis ;;______;;
Oon ihan sanaton mru.

Suosikkeihin ja sitä rataa >>

upea, koskettava runo. herkkää tekstiä.

Auuuuts miten kaunista...

Apuah.. ;;___________________;;
Ihan mielettömän kaunis ;;______;;
Oon ihan sanaton mru.

Suosikkeihin ja sitä rataa >>

upea, koskettava runo. herkkää tekstiä.

Auuuuts miten kaunista...

 

Käyttäjän kaikki runot