Odotus.

Runoilija Amputation

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoikaa runoja. Kiitos. ^^''
 

Viimeinkin saavuit,
olen sinua kaivannut.
Kiiruhda luokseni,
en jaksa odottaa.
Ota otteeseesi,
ravista!

Ole kiltti, kuolema.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot