Anteeksi ystäväni

Runoilija natalii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Etupenkillä elämää kun selaa, mittari ei takas kilometrejä kelaa, moni risteys vie mut väärään suuntaan.. Etupenkillä elämää kun selaa, hevosvoimat alla pyörien pelaa, en jarruttaa ehkä osaiskaan.." :) Pohojammaalta kotosin oleva, pikkuhiljaa Kainuulaistuva naisen alku.. :)
 

Anteeksi ystäväni..
Sinut melkein unohdin..

Anteeksi ystäväni..
En vastannut soittoosi..

Anteeksi ystäväni..
En edes soittanut takaisin..

Mutta en minä sinua ole unohtanut..
Minulla ei vain ole ollut aikaa..

Olen ollut liian kiireinen..

Vaikka eihän koskaan saisi olla niin kiire..
Ettei ehtisi pitämään yhteyttä elämänsä tärkeimpiin ihmisiin...

Selite: 
:(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot