Sydän karrella

Runoilija Riinuska83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2008
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 4:31

Asuinpaikka: Riihimäki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1983

Rakkaudesta runot rimmaa
rimmatessa purkaan vimmaa
odotatko tätä gimmaa
jos lähden kanssasi
rannalle swimmaa
 

sydämeni ja sieluni on säpäleinä.
olen kuin särkynyt enkeli
jonka sydän on saatu
hitaasti murskattua
pieniksi pirstaleiksi
joista yritän saada koottua
muru kerrallaan kokonaisuuden.
sen kätken syvälle pois
enkä näkyviin sitä enään kenellekään anna
vaan suojaan sen kovan kuoren alle.
paremmassa turvassa omissa käsissä.
tämä on kauheaa painajaisunta
ylleni laskeutuu pimeyden valtakunta.
tule yritä avata varovasti kahleet ja vapauta minut tästä synkästä yöstä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean herkkä, koskettava runo.

Ero ei koskaan ole helppoa. Siitä on vain selvittävä jotenkin. Herkän koskettavaa tekstiä! LÄMPÖISET ONNITTELUT SYNTYMÄPÄIVÄSI JOHDOSTA!

Haikean herkkä, koskettava runo.

Ero ei koskaan ole helppoa. Siitä on vain selvittävä jotenkin. Herkän koskettavaa tekstiä! LÄMPÖISET ONNITTELUT SYNTYMÄPÄIVÄSI JOHDOSTA!

 

Käyttäjän kaikki runot