Aamulla

Runoilija Riinuska83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2008
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 4:31

Asuinpaikka: Riihimäki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1983

Rakkaudesta runot rimmaa
rimmatessa purkaan vimmaa
odotatko tätä gimmaa
jos lähden kanssasi
rannalle swimmaa
 

Sängystä ylös noustessa
isosti venytellen,
mieleni tekisi
kukkona kiekasta.
Heräten uuteen aamuun,
silmäluomet raskaina.
Sumun varjossa,
unihiekasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runosi huojuu kuin elämä yleesä..

 

Käyttäjän kaikki runot