Kiemurat

Runoilija auringonneito95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaus on iso sana, iso tunne ja suuri pettymys...
 

Kiemuroita,
kiemuroita karhealla paperilla,
paperilla josta hioin,
nimesi,
pois.

kiemuroita,
koska kiemurat ovat minä,
kuin minä,
toisinaan minä,
aina minä,

minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeaaaaa!

 

Käyttäjän kaikki runot