Kerro

Runoilija auringonneito95

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2008
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakkaus on iso sana, iso tunne ja suuri pettymys...
 

Kerro tuskasi,
kerro ilosi,
kerro.
Kerro mitä mietit,
mitä ajattelet,
mitä et haluaisi kertoa.
Kerro koska olen,
kerro koska rakastat,
kerro miksi,
kerro.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hei muru, säkin oot tullu tänne takaisin :)
Mut mua alkaa itkettää ku luen sun runoja... enkä edes tiiä miksi.

 

Käyttäjän kaikki runot