Yksinäisyys

Runoilija lasiperhonen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on arvokas, ottakaa niistä kiinni kunnolla!
 

Hiljaisuus,
se masentavin tapaus.
Ei ketään joka rakastaa sinua,
ei kukaan helli sinua.
Sä olet vain itsesi kanssa,
ja siltä se tuntuu.
Katselt ulos ikkunasta,
jossa elämän valo vain tummuu.
Itket,
kaipaat,
masennut,
luulet, että elämälläsi ei ole mitään väliä.
Kuka nyt ei pelkäisi yksinäisyyttä.
Luulet tämän jatkuvan ikuisuuksiin,
vaikka aikaraja meneekin kuukausiin.
Kummiskin ihmettelet,
miksi sinulle käy näin,
olet yksin,
omassa huoneessain.

Selite: 
Tehty 14vuotiaana :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot