Sinä

Runoilija lasiperhonen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on arvokas, ottakaa niistä kiinni kunnolla!
 

Sinulle mä avauduin,
sinulle mä sydämeni annoin.
Sinua mä ihailin,
sinua mä rakastin.
Sinua mä kuuntelin,
ja suruni sinulle kerroin.
Pidit mua kuin kukkaa kämmenellä,
vaikka kuikuttelinkin sinulle välille.
Riidatkin ollaan pois heitetty.
Rakkaudeksi tämä on tehty.
Mutta kerran,
aamuisena päivänä.
Olit erilainen joknin verran,
ja hermona koko päivän.
Lopulta kulin,
ja sydämeni suljin.
Masennuin,
petyin.
Olit löytänyt jonkun toisen,
jota sitä rakastit kovin.
Osa sydämestäni murtui palasiksi,
luulin että meidät oli tehty rakastavaisiksi.
Mutta tämän tien valitsit,
älä tule enää anomaan rakkatta, jonka rikkosit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot