Ammatti

Runoilija lasiperhonen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen hetki on arvokas, ottakaa niistä kiinni kunnolla!
 

Olen viime aikoina,
ollut monessa tilanteessa.
On vuodatettu kyyneliä,
ilosta ja surusta.
Kaikki tapahtui niin äkkiä.
Ensimmäinen ammattini on nyt luettu,
minulla on tutkintotodistus ja ruusu.
Ihana tunne laittaa katsomaan eteeni
Miten tästä jatkan,
minä päätän sen matkan.
Suurkiitos opiskelijavuosistani kuuluu
perheelle,
entiselle kihlatulle
sekä ystäville.
Ilman teitä en olisi jaksanut jatkaa ja panostaa.
Teidän painostuksella saan nyt ihmisiä auttaa ja hoitaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot